Grafika11.png
Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení EP a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (GDPR)
Správce osobních údajů
Kontaktní adresa: obchod@motorsport-eshop.cz
Pověřenec pro ochranu osobních údajů nebyl stanoven.
Jaké osobní údaje se zpracovávají
·         cookies - identifikátor session uložený v prohlížeči
·         statistické informace o návštěvnosti a využívání stránek (analytics), též používají cookies
·         e-mailová adresa uživatele jako kontaktní a identifikační údaj
·         Jméno, adresa doručení v případě doručování přepravcem
·         Telefonní číslo jako kontaktní údaj pro přepravce
·         IP adresa Vašeho počítače
Proč a pro jaké účely se osobní údaje zpracovávají
·         Stránky používají cookies za účelem poskytování služby "Košík". Bez košíku nelze v e-shopu nic objednat. V prohlížeči se uchovává pouze náhodné číslo.
·         Cookies používáme také k anonymnímu měření a vyhodnocování návštěvnosti stránek pomocí služby Google Analytics společnosti Google.
·         Uchovává se e-mailová adresa, jméno a adresa doručení zboží, telefon pro účely plnění kupní smlouvy (doručení zboží).
·         Server uchovává IP adresu http klienta v logu www serveru za účelem monitorování provozu z bezpečnostních důvodů a analýzy chyb.
Zákonným důvodem zpracování session cookies (pro Košík), e-mailu a dalších identifikačních údajů je to, že jsou nezbytné pro splnění kupní smlouvy (článek 6, odst. 1, písm. b) Nařízení GDPR a ochrana práv správce a příjemce dat (oprávněný zájem, písm. f) Zadáváte je jen pokud jsou nezbytné pro doručení.
IP adresu a analytics cookies používáme na základě našeho oprávněného zájmu (článek 6, ods. 1, písm. f) provozovat služby bezpečně a spolehlivě, k čemuž potřebujeme monitorovat provoz serveru. IP adresa není spojována s jinými osobními údaji.
K automatizovanému rozhodování a profilování nedochází.
Po jakou dobu se osobní údaje uchovávají
·         Cookies se nastavují na dobu jednoho roku. Je možné je vymazat v prohlížeči.
·         E-mail, jméno, adresa, telefon se uchovávají po dobu 10 let z důvodu obhajoby právních nároků správce.
·         Informace z logu web serveru se uchovávají po dobu max. 1 měsíce a automaticky se promazávají.
Kdo má přístup k Vašim osobním údajům a jak jsou zpracovávány
Přístup k osobním údajům má správce osobních údajů a zpracovatel osobních údajů. Měřící data Google Analytics jsou k dispozici navíc společnosti Google, která je zpracovává, viz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů. Údaje o jménu, adrese doručení a případně telefonní číslo jsou předávány doručovací službě.
Data jsou uložena na serveru zpracovatele v datacentru Master Internet, s.r.o., v Brně. Fyzický přístup k serveru je omezen a monitorován.
Jaká máte práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů a jak je můžete uplatnit
·         Právo na informace o zapracování osobních údajů - poskytujeme je zde na této stránce
·         Právo na přístup k osobním údajům a právo na přenositelnost os. údajů - můžete si zažádat o zaslání všech osobních údajů, které o Vás evidujeme, v elektronické podobě na Váš e-mail. Údaje dostanete v příloze e-mailu v html formátu pro zobrazení v prohlížeči a v přenositelném textovém formátu CSV.
·         Právo na výmaz (být zapomenut)
·         Právo na opravu - pokud zjistíte, že zpracovávané údaje neodpovídají skutečnosti.
·         Právo na omezení zpracování - pokud si přejete, abychom Vaše osobní údaje zpracovávali výhradně pro nejnutnější zákonné důvody, či osobní údaje blokovat.
·         Právo vznést námitku - pokud se domníváte, že osobní údaje zpracováváme v rozporu s předpisy.
·         Právo podat podnět či stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů - můžete se kdykoliv obrátit s Vaším podnětem či stížností ve věci zpracování osobních údajů na dozorový orgán, a to na Úřad na ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. č.: 234 665 111, webové stránky www.uoou.cz.
O uplatnění svých práv žádejte e-mailem na níže uvedeném kontaktu.
Vaše žádost nebo námitka bude vyřízena co nejdříve, maximálně však do jednoho měsíce. Pokud by docházelo k častému opakovanému žádání o poskytování informací a úkonů v souvislosti s Vašimi právy, případně námitky by byly zjevně neodůvodněné, vyhrazujeme si právo účtovat přiměřený poplatek zohledňující administrativní náklady spojené s poskytnutím požadovaných informací.
Kontakt na správce os. údajů: obchod@motorsport-eshop.cz



 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one